INVITASJON TIL SEMINAR FOR UTDANNINGSANSVARLIGE OVERLEGER OG LEDERE VED UTDANNINGSVIRKSOMHETEN I RUS- OG AVHENGIGHETSMEDISIN

Invitasjon til seminar for utdanningsansvarlige overleger og ledere ved utdanningsvirksomhetene i rus- og avhengighetsmedisin

 

Sted: Radisson Blue Airport Hotel, Gardermoen

Tidspunkt: 22.-23.nov. 2022, start tirsdag 22.nov. kl. 1000 og slutt onsdag 23.nov. etter lunsj kl. 1200.

Spesialitetskomiteen har gleden av å invitere alle utdanningsansvarlige overleger (UAO) og ledere ved utdanningsvirksomheter til seminar. Program er under utarbeidelse. Seminaret vil gi en god faglig arena for å drøfte store og små spørsmål i forhold til ny forskrift, utdanningsplaner, veiledning, godkjenning av læringsmål og generelt utdanningsvirksomhetenes arbeid i forbindelse med spesialiseringsløpet i rus og avhengighetsmedisin.

Vi inviterer Helsedirektoratet til å komme med presentasjon og legger opp til gode faglige diskusjoner rundt problemstillinger knyttet til spesialistløp og til vår nye spesialitet.

Seminaret går over 2 dager. Vi arrangerer en flott festmiddag på kvelden der samtlige påmeldte oppfordres til å delta for et hyggelig samvær og bli bedre kjent på tvers av arbeidssteder.

Hjertelig velkommen til alle!

Detaljert program og endelig tidsplan sendes ut senere. Det vil bli lagt opp til diskusjonstime første dagen med oppsummering dag to, og aktuelle problemstillinger kan sendes til:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kursavgift: kr. 3500,-   

Overnatting pr døgn i enkeltrom kr. 1995,- Dobbeltrom kr. 2195,-

3-retters middag: kr. 555,-

Påmelding innen 21.10.22 til Kurs og Kongress: For påmelding trykk HER

Med vennlig hilsen

Spesialitetskomiteen i rus- og avhengighetsmedisin

ved leder Rune Tore Strøm

Lest 29 ganger